Ziua cu 1000 de draci

Eu asa de felul meu sunt o persoana calma, chiar daca ma suni la 3 noaptea si ma intrebi ce fac, pentru ca asa m-a construit pe mine Big Boss. De cand m-am angajat, nu stiu daca m-am enervat asa tare ca azi. De obicei lumea suna, crezand ca la celalat capat al firului se afla exact ceea ce cauta ei (Mos Craciun, Iepurasul de Paste, Zana Maseluta etc) si incep sa vorbeasca ” Ma cheama Icsulescu, de la firma Y si avem si noi un porumbel care vine din Patagonia….” iar eu cu un zambet pana la urechi le spun “Sigur, va fac legatura” :)) dupa ce au vorbit doar ei 5 minute.

Daca angajatii in firma nu raspund la telefon, toate apelurile se directioneaza la telefonul meu. Aici nu mai e asa amuzant pentru ca sunt anumiti indivizi, Ion si Gheorghe care nu raspund la telefon si azi am aflat ca daca un client il suna pe Ion el ii da numarul lui Gheorghe, iar de-l suna pe Ghiorghe, el ii da numarul lui Ion (personaje fictive) si logic, ei deja nu mai raspund la telefon, crezand ca suna la colegu’. Evident, totul se intoarce la telefonul meu….

Am suportat o saptamana, cu zambetul pe buze iar azi le-am umplut frigiderul de carne. Pai asa procedam? Si nu a fost singura chestie care mi-a facut draci. Cica ar fi responsabilitatea mea sa dau presa. Pai nene, tu cand intri in cladire nu-ti vezi ziarul? Draci 1000. Tre’ sa-i trag de maneca si sa le spun frumos sa fie draguti, ca pe mine ma injura lumea, nu pe ei.

Azi am aflat ca o cana de cafea (sau ce pisici am baut eu azi) tine de foame :)).

Un cantecel pt voi :*

12 thoughts on “Ziua cu 1000 de draci

   • “haituit ca un caine chinuit pentru o cariera de maine
    vlaguit intr-o maniera de ne-nchipuit pentru o paine
    intr-o companie de idioti, toti parsivi si hoti
    socoti ca poti s-o scoti la capat cu niste roboti
    la limita rabdarii cedez des, nu ma integrez
    caut sa ma tratez si fac peri albi la cat ma enervez
    pe zi ce trece visez de 10 ori la mai bine
    conturez profilul unui salariat ce vrea sa plece”

    Carbon feat Aforic Si Adn – Metamorfoza

 1. :)) sa vezi cand te enervezi cu strainii. Si nu intelegi ce zice si incepi sa le dai si tu pe romana si sa-i injuri si mai tarziu sa le spui ca de fapt aia inseamna ceva de bine. Dar macar din spume o dai in ras. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s