About

Despre Giulia nu sunt foarte multe de spus. Locuiește în București, îi place să viseze cu ochii deschiși, mănâncă dulciuri-în special ciocolată-până i se face rău, are 2 pisici și crede că nebunia este singurul mod în care poți fii liber. Citește, ascultă muzică și se uită la stele. Are 20 de ani și îi place ploaia.

Nu trebuie să îți placă aici, nu scriu pentru tine, ci pentru mine. Ești liber să pleci așa cum ai venit. Orice persoană merită respect și atâta timp cât eu o fac, vreau să fiu la rândul meu respectată. Atunci când un text nu este al meu, o să fie întotdeauna menționată sursa așa că te rog, fii bun și nu copia, citează-mă.

Am învățat că persoanele care mă iubesc vor rămâne lângă mine indiferent de gradul de nebunie, că trebuie să mă ridic întotdeauna la așteptările mele și nu ale celorlalți. Am mai învățat că ești întotdeauna singur, că trebuie să faci ce-ți spune inimioara și este de preferat să regreți ceea ce ai făcut, pentru că în modul ăsta nu ești nevoit să te întrebi „oare cum ar fi fost…?” Nu sunt perfectă și nici nu îmi doresc. Și cred că asta e tot ce e nevoie să știți despre autoare acestui blog…

P.S. Conținutul acestei pagini a fost modificat

15 thoughts on “About

Leave a comment