Si maine-i luni…

Saptamana asta-i ca un cu*, am prins cele mai anapoda zile-luni, miercuri si vineri-pfaaiiii, durere. Ma bucur totusi ca nu sunt singura care sufera-mwahahahahahaha-si voi, cei care imi citit blogul, probabil de la birou si sa nu uitam de elevii nostrii scumpi care de maine incep scoala.

O sa-mi fie dor de scoala, de zilele cand chiuleam sau cand ascultam muzica la ore :)), cand pierdeam juma’ din ora stand de vorba cu bibliotecara, de pisi…eee, ce vremuri. O sa-mi fie dor de dirigu’, de profa de turism pe care am torturat-o 2 ani de zile, de gardianul care ne alerga prin statia de autobuz :)).Dar lucrurile se schimba, timpul nu le permite sa ramana la fel. La fel si noi.

Aaaa, si m-am hotarat- devin bautoare de 3 in 1. De ce? Pentru  ca m-am saturat de apa:)). Nu beau cafea, nu fumez, nu consum alcool, nu am masina, n-am vicii. Trist, nu? Poate internetul si blogul, in rest sunt o trista. Eii, dragii mosului, va las sa urati ziua de luni in pace, cu cafeaua pe birou si nasul prin blogosfera.

9 thoughts on “Si maine-i luni…

  1. Fumez, beau cafea, nu consum alcool, conduc, internet, internet, internet … si urasc toate diminetile. Mai putin aia in care ma trezesc involuntar sa verific conturile 😀

    In rest toate bune si frumoase. Peste tot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s