7 thoughts on “Mai esti sincer?

  1. Cu atât mai mult trebuie să fii sincer în ceea ce scrii. Vezi tu, oamenii te pot judeca în multe feluri şi pot emite tot felul de păreri personale mai mult sau mai puţin îndreptăţite, tu trebuie să-ţi păstrezi cugetul curat, indiferent unde te afli. Pentru că TU şi Dumnezeu ştiţi adevărul, iar minciuna ar lovi nedrept în îngerul tău păzitor. Da, poţi alege să nu scrii despre unele lucruri care ar putea face rău celor care te cunosc sau ţie la un moment dat, dar nu poţi să fii nesincer în ceea ce ai ales să scrii.

  2. La mine intervine puțin auto-cenzura, dar nu afectează ceea ce scriu, ci mai degrabă CUM scriu. Sinceră sunt și voi rămâne, modul în care mă exprim diferă de când știu cine-mi citește blogul.

  3. Eu am cunoscuti care ma citesc, dar eu nu stiu ca ei ma citesc. Se pune, pot sa raspund? Ideea e ca de care zic, mi-au spus din intamplare ca ma citesc, dar mai sunt si altii. Sincer, daca am un pitic pe creier, il scriu sa-l vad scris si gata, nu ma intereseaza. Bad feedback is still feedback. Viata continua si dupa blogging.

  4. Ohooo ai fi uimita.
    Mai nou o parte din colegii de munca au intrat la mine pe blog si au vazut ce scriu. Nu ma deranjeaza, sincer. Si voi scrie la fel de sincer pe blog ca intotdeauna. Chiar voi scrie despre asta diseara cand ajung acasa. Ms de inspiratie 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s