La naiba

07.03.13

Nu am mai scris o bună perioadă de timp, am fost ocupată și obosită. Nu am făcut multe lucruri în ultima perioadă, nu am mai citit bloguri, nu am mai citit cărți, nu am fost la facultate, nu am mai gătit. Mi-e dor să stau cu o carte bună în pat, să fie cald în casă și nimeni să nu mă deranjeze. În schimb, acum am un nou job care îmi ocupă mare parte din timp și am început să mă uit la M.A.S.H. :D….cine a văzut serialul știe că nu mai face nimic altceva. Îmi place la nebunie de Alan Alda, am stat o zi întreagă să caut un film cu el, film pe care încă nu l-am văzut, probabil aștept un moment special, probabil mi-a fost teamă că o să adorm și își pierde farmecul dacă văd jumătate din el a doua zi.

Aștept primăvara. Cred că niciodată nu am așteptat primăvara cu mai multă nerăbdare decât acum. Vreau soare, vreau păsărele, flori, iarbă verde, să ies cu bicicleta. Vreau să iar Bucureștiul la pas, fără un reper anume.

 

12.03.13

Nervoasa, stresată, frustrată, dezamăgită, obosită, fără bani. Viitorul nu sună tocmai promițător, din nefericire. Timpul îmi dă bătăi de cap, sincronizare proastă cu absolut tot ce ce se întâmplă în viața mea acum. Nu mai am timp să scriu, să citesc, să ies la o cafea…aceeași stare, aceleași sentimente. La naiba cu tine, cu mine, cu toți…

3 thoughts on “La naiba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s