Sărbători fericite

Azi am avut o zi proastă, a început de dimineață de la 6. Bunica mea spune că dacă începi cu stângul ziua de luni o să-ți meargă rău toată săptămâna și sper din suflet să nu fie așa, deși bate o apocalipsă la ușă :D. Azi am mers la muncă doar pentru a mă întoarce acasă pentru ca idioții  de la firmă au trimis pe altcineva în locul meu, mi-au stricat toată ziua iar apoi cei de la ratb mi-au dat amendă pentru că nu am avut abonament, amendă plătită din banii de facturi ai soră-mii:). Ziua încă nu s-a sfârșit, mă aștept să-mi cadă un asteroid în cap sau să mă omoare vreun orc în vis (pentru că de când citesc Stăpânul inelelor visez numai elfi, goblini și alte creaturi minunate).

Azi e ultima zi în care am net, vineri plec acasă și aș vrea să vă urez acum Sărbători Fericite și să vă aducă moșul tot ce vă poftește suflețelul. Eu vreau de la el doar liniște, sănătate, nițică dragoste și curaj pentru anul ce vine, sper că o sa fie mai bun decât astă ce se sfârșește. Pentru mine 2012 nu a fost un an bun, a fost un an sec, tot ce-am făcut a fost să muncesc și din când în când să-mi înjur șeful :D. Am încredere că anul viitor o să fie unul minunat, pentru că trebuie să fie iar până atunci nu pot decât să am încredere în mine că voi supraviețui apocalipsei 😀 și nu mă voi îngrășa după masa de Crăciun și cozonacii bunicii. Sărbători fericite dragii…babei, gânduri bune să aveți și pace în suflet.

Ohh, and I love her

14 thoughts on “Sărbători fericite

  1. Sarbatori fericite si tine-te tare, ca asta imi spun si mie insami, sunt intr-o mare incurcatura si singura mea speranta e 2013 (momentan incert, vedem noi cu sfarsitul lumii cum va fi).
    Te admir pentru curajul de a-ti da demisia! Va fi bine, vei vedea!

  2. Crăciun fericit şi sănătate, că-i mai bună decât toate! Să ne citim cu bine şi în 2013. Baftă maximă începând cu Ianuarie…mă refer la faptul că ţi-ai dat demisia & all that. Baftă no matter what you do! La mulţi ani!

  3. Pingback: Sărbători fericite! – Cris Mary

    • Sărbători fericite, sper că Noul An a început cu dreptul, ca să meargă tot șnur! 🙂 Iar dacă nu, propun oricum să ne încredem doar în superstițiile care ne fac bine. Oricum alegerile ni le facem singuri… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s