Povestea unei rochii

După cum titlul povestii mele spune, sunt o rochie. O rochie simplă, modestă, într-o culoare arămie precum frunzele copacilor în mijloc de octombrie și la fel de ușoară ca briza răcoroasă a vântului. Sunt moale la atingere și mă mulez perfect pe corp, asta datorită combinației de materiale din care sunt făcută- 60% bumbac, 40% polyester. Sunt ușor de purtat, pentru că vin într-o varietate de forme și culori. Așa cum frunzele nu seamănă una cu alta și eu sunt diferită.
A fi diferit este motto-ul familiei mele. Poate că ar fi bine să vă spun mai multe despre mine, să vă las să-mi pătrundeți tainele fibrelor textile.
M-am născut sub blazonul Desiner/s, marcă proprie a hypermarketului Real. Suntem o familie ciudată, ne completăm unul pe celălalt, de fapt, nu putem exista unii fără alții. O rochie are nevoie de un dres frumos care să acopere delicat piciorul, dresul de un pantof elegant, cu toc, care să pună în evidență domnișoara. E normal ca în orice familie numeroasă personajele de sex masculin să nu lipsească. Cineva trebuie să ducă numele nostru mai departe, să susțină brandul și să-l facă faimos și printre bărbații meticuloși, care preferă un pulover chic și călduros unei haine banale, iar Designer/s oferă articole de la cei mici până la cei mari.
Ne place să respectăm calitatea și să îndeplinim toate așteptările clienților noștri în materie de vestimentație. Cam asta ar fi, în mare parte povestea mea și a celor ca mine, ne potrivim oricui, oricând. Cu toți, suntem o familie.

Sursa imagine

Super Blog 2012, etapa nr. 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s