Lazy saturday

Yes, I am back. Nu am fugit, nu intenționat de data asta. Acum aproape o lună v-am spus că speranța moare ultima, iar eu nu am încetat să sper niciodată. Am dispărut pentru că m-am mutat și nu am avut internet, abia ieri au venit băieții de la upc să mă facă fericită. Mi-a fost dor de blog, mi-a fost dor să scriu aici, în new post. Oricât de mult aș încerca, nu cred că o să-mi pot scrie articolele în word, ca apoi să le transfer. Nu pot, pentru mine e un ritual complet-deschis dashboard, new post, scris, cautat o poză potrivită pentru articol, apoi publicat.

Din nefericire, nici la muncă nu mai pot sa citesc bloguri, pentru că super obsedații de securitate au blocat majoritatea site-urilor….dar spre rușinea mea, azi nu am citit/făcut nimic, nu degeaba titlul este lazy saturday. În ultima lună nu am avut parte de nici o zi liniștită, pentru că după ce m-a  mutat, am fost la țară, de 2 ori în weekend iar în timpul săptămânii nu prea am timp de leneveală.

Vă spuneam că până la sfârșitul anului vreau 3 lucruri. Unul dintre ele a fost să mă mut, cel de-al doilea îl am, dar nu vreau să spun ce anume, mi-e teamă să nu se sperie și să fuga…iar la al 3-lea încă lucrez. Și pentru voi tot zi de leneveală a fost sau ați avut activități mai interesante?

5 thoughts on “Lazy saturday

  1. Pingback: Prezentul perfect | All about Giulia ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s