Somn, mi-e somn

Mi-e somn. În fiecare zi, la fiecare ora și nici cafeaua nu mă mai ajută. Nu am avut timp să mă odihnesc după mica escapadă din weekend, iar acum simt că o să-mi cadă capul pe birou. Nu îi înțeleg pe oamenii care dorm 3 sau 4 ore pe noapte și muncesc toată ziua. Femeile care muncesc  full time,  au copii, fac piața, gătesc și totuși a doua zi reușesc să arate fenomenal…trebuie să primească fiecare câte un trofeu. Și bărbații se plâng când sunt trimiși, o dată pe lună, la piață. Rușinică.

Eu am nevoie de somn, mult somn, eventual pana pe la 9, pentru că atunci reușesc să mă ridic din pat din proprie inițiativă, fără să vreau să dau cu telefonul de perete. Dimineața jumătate de ora trece atât de repete, nu am timp să fac mai nimic-și nu pot să tai din timpul de somn-mă spăl pe față, îmi dau cu cremă, eventual trântesc un rimel pe gene și dacă mai am timp, mănânc ceva. Iar acum evident, mi-e somn….Noapte buna copii!

 

7 thoughts on “Somn, mi-e somn

  1. Vai, te inteleg in totalitate. Si eu am fost foarte obosita in ultima vreme si tot incerc sa dorm 8 ore pe noapte, dar nu reusesc, numai vreo 6 :)) Ai nevoie de un weekend prelungit in care sa stai, sa citesti si sa te uiti la filme. Zile de pijama. :)):*

  2. Eu-s din aia care dorm 3-4 ore si apoi lucreaza :D. Desi, in medie, dorm cam 6 ore. Nu e rau, asa-i bioritmul meu. In plus se educat. Viata e prea scurta ca sa o dormi :P. Sa vezi ce putin dorm acum cand nu apune soarele niciodata si e lumina ca ziua. Corpul meu se simte pe ziua si nici vorba sa dorm.
    Cat despre piata eu mor de incantare sa merg la piata. Putine lucruri imi produc atata placere. Toate culorile si mirosurile alea, plus potentialul de a ajunge gatite si consumate… Deja mi-e foame! Si ma si pricep deja. A durat ceva dar acum stiu si eu cum arata o rosie si o ceapa “buna”.

    • @ Vladen, tu poți să dormi 4 ore pe noapte pentru ca iubești ceea ce faci la muncă, eu nu am nici o tragere de inimă să mă trezesc dimineața…mie nu îmi place să merg la piață să mă târguiesc cu țiganii…merg de nevoie, nu de plăcere

  3. Eu dorm in jur de 5 ore pe noapte, dar am zile in care ma simt epuizata si beau mai multa cafea. Cafeaua imi alunga somnul si dorm mai putin de 5 ore. Un adevarat cerc vicios. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s