20

20. De ani. Eu. Ieri. Vreau să mulțumesc tuturor celor 70 de prieteni de pe Facebook care mi-au urat la mulți ani. Vreau să mulțumesc celor care m-au sunat și mi-au cerut de băut și celor care au făcut-o din corazon. O sa dau și berea, la prima pensie 😀

20 e deja vârsta la care nu mai ești nici adolescent, dar nici adult nu ești. De la vârsta asta oamenii încep să aibă alte așteptări de la tine. Trebuie să-ți vină mintea la cap, să-ți găsești un job, să faci o facultate și eventual să te muți de acasă de la mama. Ca don-șoară, pe la 25 deja trebuie să fii măritată și de preferat să ai și plod, altfel ești fată bătrână.

Eu la 20 încă mă uit la Tom&Jerry, stau în pijamale tot weekendul, sar coarda și nu am absolut nici un gând de măritiș. O singură dorință am, aia care m-au sunat știu care e. La mulți ani mie!

P.S. Ieri am baut ceai :))

14 thoughts on “20

  1. Ohoo, eu cand aveam 20 de ani … neah, asta e pentru alta data. Tre’ sa ai minim 25 ca sa auzi ce faceam eu la 20. Glumesc. Nu faceam nimic. Dar la 24, tin’te bine, ca a fost cea mai misto varsta. 🙂
    Ok, aberez, e tarziu. Dar o sa incerc sa fiu serioasa 2 secunde: dorintele ti se vor schimba, si probabil nu vei mai sari coarda (in pijamale stau si eu, si intentionez sa raman in stadiul asta mult si bine 😛 ), dar urarea mea, sau sfatul meu, sau cum vrei sa-i spui, e asta: fa, pe cat posibil, doar lucruri care-ti plac! si tine aproape doar oameni care-ti imbogatesc viata (si reciproc, fireste). Asta am invatat eu pana acum.
    Sa fii sanatoasa si iubita. Abia astept sa ne vedem. 🙂

  2. La multi ani!!!! Imi pare rau ca e mai tarziu, dar e din suflet. Si sa sti ca ai dreptate cu asteptarile… cam asa e. Dar important e sa ramai pe baricade si sa-ti ramai fidela tie pana la urma.

  3. La multi ani cu intarziere! 😀 Sa ai parte de un an interesant! Eu sfaturi de viata nu-ti dau fiindca n-am caderea, experienta sau prestanta. In plus nici nu-s convins ca ar fi sanatos sa-mi urmezi sfaturile :P. Poate doar: 1) simte-te bine, traiesti o singura data si 2) nu-ti bate capul cu inutilitati.
    In occident lumea nu prea se mai casatoreste, asa ca asta e una dintre chestiile cu care nu trebuie sa-ti bati capul. Copiii sunt facut haaaaaat incolo. Dupa 35. Alta chestie cu care nu merita sa-ti pierzi inca timpul. E adevarat ca eu la varsta ta eram deja casatorit :P. Si maamaa ce-mi placea si-mi place! E grozav! Recomand!

  4. Inseamna ca eu la 24 de ani ai mei si cu nici un gand de maritis sunt o ciudatenie. Da, chiar este foarte frumos la 20 de ani, nici o grija, simt pe propria piele ca pe la 24-25 incep adevaratele griji sa vina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s