Top 5

Stau și mă gândesc de ce îmi este cel mai tare frică și am deja o listă  :eșec, nebunie, dragoste, schimbare, moarte și cred că moartea câștigă. Dacă nu reușesc să ajung acolo unde îmi doresc, pot oricând să mai încerc o dată, nu mă oprește nimeni să încerc de 100 de ori, poate doar comentariile răutăcioase și prietenii ”binevoitori„.

Cât despre nebunie, cred ca este doar un bilet către libertate. Atunci ai lumea ta și ceea ce spun ceilalți nu poate ajunge până la tine. Cred că e mai bine sa fii nebun decât să faci totul conform societății. Iar dragostea e tare înfricoșătoare, are multe fețe frumoase dar atunci când devine rece, tristă și distantă te sperie, pe mine cel puțin. Știu ca dragostea e cel mai bun și cel mai pur lucru, dar până nu te lovește bine de tot, rămâne pe lista de lucruri înfricoșătoare.

Schimbarea nu mi-a plăcut niciodată și mi-e frică de ceea ce îmi va aduce viitorul și din el nu pot să scap decât într-un singur fel-prin moarte.

6 thoughts on “Top 5

  1. Pot fi lucruri mult mai terifiante decat moartea.
    Pe multi oameni ii sperie schimbarea dar pana nu iei decizia si nu incerci sa te acomodezi cu noul nu poti sti daca e mai bine sau nu.

  2. Imi place foarte mult articolul.
    Si eu ma tem de multe lucruri, insa nu as recunoaste in mod deschis; practic, mi-e si frica sa fac o lista. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s