Neam prost

Nu stiu daca v-am spus, dar nu sunt o mare bautoare de cafea, servesc doar de sarbatori si in cazuri speciale-sunt foarte adormita. Special pentru zile de genul asta mi-am dus la munca jumatate de borcan cu zahar, chiar daca beau destul de rar, am zis sa fie acolo si sa nu merg la cerut zahar pe la vecini. Azi, dupa ce mi-am facut un ceai oribil (menta+capsuni&fragi=not good) deschid sertarul, scot borcanul si stupoare, era aproape gol. Pai bine ma magarule, nu puteai sa iei si tu mai cum bun simt, macar sa nu se observe? Nu ma imbogatesc de la un borcan de zahar, dar gestul in sine m-a deranjat.

Imi place sa-mi ceri sau sa-mi spui ca ai luat ceva de la mine, asa mi se pare normal. Toti suntem oameni, avem pofte, avem nevoi dar spune-mi “Fai proasto, am luat si eu de la tine un biscuit/ lingura de zahar/ crocodil” nu incerca sa ma furi pe la spate, ca aflu cine esti si atunci poti sa mori si nu-ti mai dau. Nu inteleg, e asa de greu sa dea un telefon sa-mi ceara sau sa-mi spuna a doua zi? Poate nu are bani, ii dau de la mine ca si eu am poftit de multe ori la multe lucruri dar mereu am spus ca am luat sau am cerut. Nu fii neam prost. E vorba de bun simt si respect, nu un borcan cu zahar. Voi aveti asa colegi?

 

 

8 thoughts on “Neam prost

 1. LOL e demult borcanul acolo? trebuia sa te astepti. ca multi se gandesc: “oh uite un borcan cu zahar care e probabil al nimanui, hai sa iau putin pentru cafea/ceai/whatever i’m drinking.” si a doua zi la fel si tot asa pana se termina :)) si nu cred ca faptasul e o singura persoana.
  iti recomand ceai de menta cu cirese. mie cel putin imi place combinatia 🙂 acu 2 ore am dat gata o cana.

 2. :)) momentan nu pot zice ca nu, dar asta mi-a amintit de o faza din liceu. eu eram destul de ok in liceu, imi ajutam colegii, dar detestam sa mi se ia lucrurile fara voia mea (inca detest :D). si, culmea, aveam un coleg care tot timpu se autoservea cu lucrurile mele… pana l-am batut cu trusa de geometrie :)) =)). ce am invatat de atunci? ascunde-ti lucrurile :))

 3. :)) eu nu ma supar. Niciodata nu m-am suparat. Eu m-am suparat cand cineva s-a servit fara sa ceara voie din “hartiile alea cu care mergem la magazin sa luam cate ceva”. Aici poti sa fii si mama, banul trudit de mine, e banul MEU.

  In rest daca am luat o cutie de suc, portocale, ciocolate, mancare, miere, orice, poti servi fara probleme. Nu ma supar nicicum, dar la bani … fac urat.

 4. La mine în dulăpior, prin sertare, nu umblă nimeni, nici chiar așa.
  Însă sunt ceva probleme când e zahărul/cafeaua la comun, pentru că nah… unii nu sunt atenți când le vine rândul la luat, unii consumă mai mult, alții mai spre deloc. N-ai ce face, că ăsta e când sunt mai mulți oameni la un loc.
  Dar umblatul în sertar chiar e o mare problemă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s