vALLuntariat

Acum cateva seri, colindand din blog in blog am gasit la don’soara Andra un articol interesant despre lectura si voluntariat. Despre voluntariat nu stiu eu foarte multe, dar de cand am prins gustul lecturii parca imi place din ce in ce mai mult. Stiu ca nu este frumos sa abandonezi lumea reala si sa te refugiezi printre randuri, dar uneori este atat de bine…

Revenind la ale noastre, am descoperit ca editura ALL a infiintat campania vALLuntariat. Campania pare sa imbine utilul cu placutul, incepand cu 24 ianuarie si pana pe 16 martie. Editura pune la dispozitia bloggerilor orice carte le pofteste inimioara, iar tot ce trebuie ei sa faca este sa o citeasca si sa scrie o recenzie despre ea. Fiecare recenzie valoreaza 15 minute de voluntariat, iar fiecare comentariu reprezinta 3 minute. Acum cititul are 2 parti pozitive-ne cultivam si facem niste copii fericiti. Centrele unde se va face voluntariat vor fi alese de primii 3 bloggeri care aduna cele mai multe minute. Suna destul de simplu, nu?

Asa ca dragii mei, haide sa nu mai pierdem vremea si sa ne apucam de citit. Eu astept sa-mi soseasca cartea, inca nu va spun ce carte am ales. Aici o sa gasiti regulamentul. O zi buna si lectura placuta!

7 thoughts on “vALLuntariat

  1. Pingback: Îndrăgostită de un masai | All about Giulia ♥

  2. Pingback: New hobby | Pentru toate femeile din tine ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s