Cate unii sunt cu vaca..

Eu intotdeauna am incercat sa gasesc binele in oameni si sa nu ii judec de la prima vedere, pentru ca niciodata nu sti ce se ascunde sub o fata draguta. De cele mai multe ori nu ma insel in privinta oamenilor, dar sunt cate unii care pur si simplu ma uimesc. Plecand de la “iti spune unul ca esti beat, nu-i nimic, iti spune si-al doilea, te duci sa te culci” am fost putin trista sa constat ca persoana care mi-a facut o impresie buna la prima vedere era de fapt putin plecata cu vaca pe aratura, desi aproape toti imi spusesera ca e trilulilu dar nu am crezut. De la o femeie de 30 de ani astepti multe.

Cireasa de pe tort a fost cand am auzit-o spunand ca este degradant sa lucrezi ca agent de paza, in conditiile in care si eu si ea avem aceeasi functie, am dat aceleasi examene si pe diplomele noastre scrie acelasi lucru, agent de paza. E frumos sa traiaesti in mica ta Utopie, dar trebuie din cand in cand sa mai casti ochii si la realitatea din jur, altfel nu numai ca o sa vorbeasca gura fara tine, dar nimeni nu o sa te placa si la munca ai nevoie de asta, you can’t just be a bitch.

Nu stiu ce loc de munca, in ziua de azi, mai poate fi considerat degradant. Director nu te pune nimeni doar pentru ca te cheama Xulescu si atata timp cat iti castigi painea cinstit nu vad de ce ar fi degradant. Fata de ce anume poate fi consierat asa? Madam oare are impresia ca suntem iar in secolul XVIII? Din nefericire, timpul merge inainte si nu se opresite nici o secunda sa-si arunce privirea inapoi. Cate unii sunt cu vaca, zau de nu…Voi ce credeti? Ce munca poate fi considerata degradanta?

5 thoughts on “Cate unii sunt cu vaca..

  1. Draga prietena, sper ca esti constienta ca oamenii din ziua de azi sunt cam nebuni cu totii. Femeia asta traieste in lumea ei, tocmai pentru ca la varsta pe care o are este doar un simplu agent de paza. Probabil ca se astepta sa ajunga presedinte ( zic si eu). In orice caz, nu iti bate capu cu nebuni ca ajungi ca ei si mai e ceva, ai putea sa inveti de la femeia asta nebuna ca trebuie sa continui sa visezi si sa speri ca visul tau se va indeplini. Pupics :* Love !

  2. si eu sunt de acord cu tine ca atata timp cat faci un ban cinstit, niciun job nu e degradant…>__>
    femeia aia nu cred ca e in toate mintile de se comporta asa la varsta ei…ar trebui sa fie mai atenta ce scoate pe gura daca intentioneaza sa dea dovada de maturitate, mai ales ca sunt si altii mai tineri acolo…fata de care ar trebui sa-i fie rusine ca se comporta asa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s