Xmas gift Xchange-primul cadou

Experimentul Xmas gift Xchange a inceput sa aduca zambete pe chipurile noastre. Vinovata pentru fericirea noastra este scumpa de Ana.  Aseara am primit primul cadou, Mosu’ meu a venit din Spania, de la Roscata. Am plecat putin mai devreme de la munca pentru a putea ajunge la posta sa ridic coletul. Nu am mai avut rabdare sa ajung pana acasa sa il desfac (in conditiile in care posta e in fata blocului) si l-am desfacut cu cheia inainte sa intru in bloc.

Dezamagirea a fost una singura, nu am putut sa aflu in lift care imi era cadoul pentru ca don’soara noastra impachetase totul frumos in cutiute si apoi cu hartie colorata. A reusit sa trezeasca in mine curiozitatea avida a copilului de dinainte de sarbatori care mi-a lipsit in ultimii ani. Cutia in care erau puse toate lucrurile era si ea plina de stelute argintii. Nu am aruncat ambalajele, am incercat sa le pun la loc in cutie si sa le fac o poza, dar nu am mai reusit :D. Ii mulmumesc mult Anei pentru frumosul cadous si ma bucur mult de tot ca am acceptat sa particip, stiu ca ea este cu zambetul pana la urechi gandindu-se ca a  facut cel mai frumos gest. In astfel de vremuri, este foarte greu sa intalnesti persoane care merita sa fie apreciate si iubite. Cadoul conteaza mai putin, simt ca am castigat inca un prieten si ma bucur enorm pentru asta. Multumesc mult de tot draguta mea!

P.S. Saptamana trecuta mi-am spart cana la munca:D….si are o veverita pe ea :). Sarumana inca o data.

4 thoughts on “Xmas gift Xchange-primul cadou

  1. Pingback: Mai știți să prețuiți lucrurile mărunte? | Vis De Toamna

  2. se pare ca la tine a venit Mosu’ mai repede. imi plac cadourile primite de tine 🙂 sa le folosesti sanatoasa 😉 acuma ma gandesc ce sa iau eu pentru prietenele mele si ma gandesc si la ce o sa primesc :))

  3. Pingback: Xmas gift Xchange - 1st & 2nd gift | Vis De Toamna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s