Xmas gift Xchange

Doua domnite din blogosfera s-au gandit sa aduca putin zambet pe chipul nostru, acum in preajma sarbatorilor si au propus sa ne transformam in Mosi. Mie imi place sa fiu Mos, ma simt bine cand fac cadouri, de sarbatori  sau nu. Daca mi-ar permite portofelul as face cadouri tuturor, dar din pacate sunt doar o studenta cu un job part-time…deci, poate peste vreo 10 ani 😀

 
Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba 😛 ).

Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.

Acest experiment va dura până în seara de Crăciun. Cine vrea să participe?

 

Eu o sa fiu Mos anul asta pentru Roscata si Scortisoara. Inca nu m-am gandit ce o sa le fac cadou, dar poate pana la Craciun o sa gasesc ceva :).

11 thoughts on “Xmas gift Xchange

  1. Deci daca nu as fi falita (saraca lipita) m-as baga, dar nu pot, sorry 😦
    In schimb ideea e super tare, imi place ❤

    Mult bafta! ^^

  2. Pingback: Scrisoare pentru Mos Craciun | All about Giulia ♥

  3. asa ceva faceam in liceu. dar din pacate eu nu ma pricep la facut cadouri 😦 dar e foarte interesant cine iti face tie cadou. ca tot timpul te vei gandi “oare ce primesc?”

  4. Pingback: Xmas gift Xchange | Ciupanezul

  5. Pingback: Xmas gift Xchange-primul cadou | All about Giulia ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s