Sunt studenta!

Sunt studenta! yeeyy…or not. Multi am vazut ca nu stiu ca Veve e studenta, nu ca ar face vreo diferenta in lume. Acum 2 ani un prieten fizioterapeut m-a invatat sa fac masaj, el fiind student in anul 2 (cred) la o facultate din Italia. Mi-a placut foarte mult asa ca anul asta am dat la facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS. Nu a fost sa fie, asa ca  mi-am indreptat atentia catre Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

NU IMI PLACE. Pe langa faptul ca nu studiez limbile pe care mi le doresc, nu imi place de nici o culoare facultatea. Nu imi plac colegii (mai sunt si exceptii, evident:D), e plina de zmei si tot felul de pasarele “exotice”. Despre profesori….imi place o singura profa si o singura materie- care face parte din Istoria Literaturii Engleze (fac engleza-franceza). Am profesori care au impresia ca noi nu stim cum arata o carte sau ce e aia o biblioteca, ne jignesc si trantesc cate un “sa moara mama” ca te face sa iti doresti sa ii trimiti in alta galaxie. Cred ca am fost la 3 cursuri cu el si nu o sa ma mai duc pentru ca mi-e sila de omul ala. Plus, vorbesc engleza mai bine ca el.

Mai am profesori care ne invata sa folosim word-ul, vorbesc singuri sau nu vin la cursuri, secretare …nu am cuvinte pt ele. Nu imi place, motiv pentru care intentionez la anul sa mai incerc o data la Kineto. Daca nu ma credeti, il puteti intreba pe Andrei. Ma bucur totusi de avantajele de a fi studenta-reduceri la cinema, la sala de fitness, teatru etc. E cul sa fi student, sa nu iti placa facultatea e alta mancare de peste. Iar eu nu sunt genul de persoana care sa se faca ceva ce nu ii place. Chiar si actualul job, chiar daca nu imi place, imi ofera timp liber pe care il foloesc citind, practic fac ce-mi place (80% din timp).

8 thoughts on “Sunt studenta!

  1. Ooooh honey, imi pare rau ca nu e ok :(. Si stiu cat de mult conteaza profesorii, dar incearca sa vezi si dincolo de ei, adica sa vezi materia in sine. Poate asa o sa gasesti facultatea ceva mai interesanta…cel putin pana la anul, cand o sa ajungi unde iti doresti tu >:D<.

  2. Pacat ca nu iti place. Daca la anu’ nu merge cu Kineto, iti recomand MTC-ul. Crede-ma e mult mai frumos si interesant ca Limbile straine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s