Zmeule care esti!

Weekendul asta nu am mai stat in casa ca o persionara cu ciorapul in mana, crosetand ci am iesit in oras. Am fost la o petrecere privata (nu va ganditi la cine stie ce, a fost o chestie formala, in semn de multumire pt munca depusa). Am fost cu mai multi amici, am baut, am mancat…ne-am distrat. Printre cei cu care am fost, au fost si 2 zmei, 2 indivizi care se tot bat cu pumnul in piept ca sunt mari si tari. Si doamne cat urasc genul asta de persoane. Recunosc, m-a cam luat valul….:D…dar am incercat sa-mi spun punctul de vedere, care evident le-a intrat pe o ureche si a iesit pe alta.

Nu-mi plac barbatii care se cred superiori femeilor din toate punctele de vedere. Poate sunt unii super inteligneti, buni bucatari, buni croitori si asa mai departe dar nu la toti le-a dat Dumnezeu atat de mult talent. Unii sunt doar zmei si sunt super enervanti cand nu vor nici in ruptul capului sa admita ca o femeie e mai desteapta ca ei sau…are ceva in plus. Repet, nu toti barbatii, doar aia care sunt putin plecati cu vaca.

Mai sunt aia care cred ca ei au mereu dreptate si cand le dai un sfat, gen “spune-i mai des ca e frumoasa” se uita la tine in bataie de joc, ca si cum el e Super Boyfriend si ea, cea care l-a parasit (cand probabil si-a dat seama cum e) e o curva. Genul de om care sustine sus si tare ca el stie tot, cunoaste femeile si toate sunt proasta. Doar unii, nu toti.

Inteleg, ei sunt sexul puternic, ei capul familiei, ei cei mai buni bucatari dar sunt anumiti reprezentanti ai grupului care pur si simplu te uimiesc. Nu zic acum ca toate femeile sunt zane, dar realitatea devine din ce in ce mai trista. Nu stiu daca a fost intotdeauna asa sau eu acum am inceput sa vad. Peste 2 indivizi de genul am dat vineri, care se laudau cu cat de multa bere pot ei bea, cum isi mint iubitele, le inseala si multe alte chestii. Doar fiind atenta la conversatia lor, mi-am dat seama pentru prima data ca ma bucur ca sunt singura si nu cu un individ de genul. Nimeni nu e perfect, dar niciodata nu pune pe tava in fata unei persoane defectele. O sa fuga de tine daca Itzica de tamanie :)).

 

9 thoughts on “Zmeule care esti!

  1. O daaa si din pacate nu-s doar doia ca e lumea plina de ei .. eu stiu foarte bine ..am lucrat intr-o companie unde eram 7 fete si 30 de baieti ..apoi cand am fost sefa peste baieti ..si mai nasol moment.. F putini recunosc puterea unei femei ..din pacate..

    • @ Cris-Mary, e foarte trist ca ei privesc femeile ca pe o amenintare. muncim la fel de mult ca ei sa ajungem sus si ar trebui sa invete sa fie gentlemani si nu dobitoci…nu toti, evident:D

  2. Știu și eu un bărbat din ăsta, care se crede superior… și nu-i. Oricât de inteligent aș încerca să vorbesc cu el (și uneori îmi și răspunde în același mod), își aduce la un moment dat aminte că-s femeie și mă ia peste picior. Eu cred că bărbații de genul ăsta ascund ceva și își pun masca de macho ca să nu fie răniți.

  3. Pana sa intalnesti printul din poveste, trebuie sa saruti multe broaste … Din pacate, e plina lumea de barbati imbecili, cu comportamentul descris de tine in articol : tine de nivelul de inteligenta si capacitatea de gandire critica. Da’ aia’s rari …si greu de gasit …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s