Mai muncim si noi?

Cel mai”cul” loc de munca pe care l-am avut a fost la restaurant, in bucatarie. Acolo intotdeauna se rade, se glumeste, se asculta muzica. Munca a fost destul de grea, dar atunci cand faci ceva ce iti place si colectivul este unul de nota 10, timpul zboara si oboseala trece neobservata. A fost o experienta pe care vreau sa o repet, mi-a placut foarte mult (poate o sa va povestesc intr-o zi).

La noul meu loc de munca, fiind la receptie stiu cine vine, cine pleaca, la cat, cu cine s.a.m.d. Nu prea ma intereseaza ce fac ei, dar trebuie sa fiu atenta pentru ca mai sunt intrebata daca stiu unde-i Cutarescu si de unde sa il iau.

Tot “muncind din greu”am invatat cine fumeaza, cat de mult o face si cu cine. Nu stiu cat de stresati sunt oamenii aia, dar mie mi se pare dubios cat de des parasesc biroul, cu cana de cafea si pachetul de tigari dupa ei. Ma enerveaza ca se tot plang ca sunt obositi, ca sefu’ e asa si pe dincolo….pai, ai vrea sa te plateasca bine si sa-ti aduca si flori cand tu stai mai mult in curte la tigara decat in birou?

Nu pot sa zic ca el e numai lapte si miere, e sefu’ totusi, dar imi vine sa-i bat cand ii vad cu fetelea alea de “auu, am un cutit in inima”. Mai munceste cineva cu drag in ziua de azi?

 

9 thoughts on “Mai muncim si noi?

  1. La un fost loc de muncă al fratelui meu pentru faza cu fumatul, s-au băgat pauze de fumat, 10 minute la 2 ore, să se asigure că doar atunci merg.
    Bineînțeles că mergeau și nefumătorii. 😆 Ca să aibă și ei o mică pauză.

  2. Nu am avut niciun loc de munca pana acum si nu stiu daca ar trebui sa-mi para bine sau rau. Ma simt putin tinuta in puf, dar in acelasi timp sunt constienta ca am pus intotdeauna scoala pe primul loc.

  3. Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese. Asta este motivul pentru care firma infiintata de mine are un singur angajat = EU.

    Asa stiu cel mai bine cine vine, cand vine, cum vine, ce dispozitie de munca are, etc. 😀

  4. Așa se întâmplă prin România. Majoritatea se plâng că nu au bani și nu le place jobul dar nici nu își dau silința în ceea ce fac. Încearcă să tragă pe cineva în piept în orice fac, dar de fapt se fură pe ei. În România se muncește după vorba ”oricât de prost ne plătesc ei, noi putem să muncim mai puțin”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s