Iarta-ma…ca te-am inselat

Ai fost inselat/a? Daca da, sti cum e sentimentul acela cand afli ca persoana la care tii, se bucura de compania altei persoane si tu te tot gandesti ce nu merge intre voi, cauti o explicatie, o solutie sa rezolvi problema. E exact ca si cum ai lua o palma peste fata-este dureros, neasteptat si lasa urme.

Evident, dupa minunata dezvaluire vine “Te rog, iarta-ma, te iubesc. M-am gandit tot timpul la tine…te iubesc, ma ierti?” moment in care iti vine sa….ceva violent oricum, nu vreau sa par prea sadica, sa-si faca fiecare versiune lui:D

Am fost inselata, de mai multe ori si am iertat mereu, nu-mi pasa prea mult la momentul respectiv. Acum nu cred ca as mai fi capabila sa iert o persoana care mi-a calcat in picioare increderea. Iar un astfel de act nu se va ierta niciodata cu un “m-am gandit tot timpul la tine”. Chiar daca regreta enorm, te iubeste si se jura ca nu o va mai face, ceva se rupe. E ca mersul pe bicicleta-daca se rupe lantul, nu mai functioneaza.

4 thoughts on “Iarta-ma…ca te-am inselat

 1. Fetele se mai intampla sa ierte, dar baietii FOARTE RAR (spre deloc)

  Orogliul masculin difera uneori destul de mult fatza de al femeii.

  La unii, chiar de ii va spune iubita, ce-ai pus tu in ghilimele, se va intampla chiar si-o…………scuipatura intre ochi 😆

  Ombladon avea intr-o piesa:
  “Ea: Dar te iubesc!
  El: Sa-mi sugi p*la, da-te-n mortii tai!”

  😆

 2. Eu nu aș ierta pe nimeni care și-a găsit fericirea în altă parte cât timp era cu mine. Mai bine îmi spune că nu se simte împlinită și își caută oficial altceva din statutul de fată singură.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s