Dragostea nu are varsta

Dragostea este dragoste, nu cred ca exista o definitie exacta. Nu salasluieste intotdeauna in inimile persoanelor de sexe diferite, dar asta nu inseamna ca cei care se aseamana nu simt iubirea. A fi diferit nu este un pacat, este un dar. Cu toate astea, unora le este greu sa  accepte ca si persoanele de acelasi sex se pot indragosti si pot fi fericite impreuna.

La fel de dificil este de acceptat si dragostea dintre 2 persoane de varste diferite. Daca diferenta de varsta este mai mare de 5 ani, apar deja intrebari-are multi bani, faima, arata mult prea bine pt varsta lui/ei, are bani etc. Nu cred ca intrebarea “se iubesc cu adevarat?” se regaseste in lista de mai sus.

Poate ca toata bogatia lui/ ei consta in devotament, sarm, umor, tandrete. Relatia dintre un barbat cu parul carunt si o domnisoara perocupata de aspectul fizic nu este niciodata vazuta cu ochi buni in societate. Si vor comenta intotdeauna cei care nu au nici o legatura cu cuplul. Oameni fiind, ne sta in caracter sa judecam o carte dupa coperta (poate nu toti), inainte de a-i citi randurile si descoperi tainele.

Societatea are in trupul ei cancerul acesta rozator si ea isi urmeaza calea fara sa-i pese, uimindu-se si plangandu-se totusi, din cand in cand, de o durere surda, de o slabire anormala, de degenerarea in rasa, semne toate acestea ale caror cauze se fereste s-o caute? Al. Dumas-fiul

4 thoughts on “Dragostea nu are varsta

  1. Știu că dragostea este greu de definit, e greu să îi faci un tipar cu ce e dragoste și ce nu-i dragoste, personal n-am să spun niciodată niciodată deși în unele cazuri nu sunt tocmai sigur că lucrurile pot merge perfect. Cum ar fi diferențele mari de vârstă. Inițial aș crede că e greu să fie bine dar cine știe cum cei doi se potrivesc perfect ;))

  2. Intre noi este o diferenta de 13 ani si ne intelegem mai bine decat cu cineva de varsta noastra. Eu sunt mai alintata, uneori copilaroasa, cu toane iar el este calm, matur si stie cand ar trebui sa fie mai copilaros si cand nu.
    Multi cred ca suntem impreuna pentru ca el m’a prostit cumva dar noi ne iubim mai mult decat niciodata si, desi stam de 1 an jumate impreuna, ne intelegem foarte bine.

  3. Exact!! Dragostea nu are varsta, mai ales cand varsta ne e asa evidenta…conteaza iubirea, nu iti cere nimeni buletinul cand e vorba de dragostea adevarata, asta daca mai stie cineva ce e aia si ce presupune ea;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s