Plecăm în vacanță?

Dintre toate accesoriile unei femei, geanta este cea mai importantă. Eu nu pot sa ies din casă fără geantă,  m-am obișnuit întotdeauna să o port cu mine, în plus este foarte utilă. De cele mai multe ori, am atâtea lucruri (in)utile în geantă încât, atunci când am nevoie de un pix  sau de telefon , niciodată nu îl gasesc la timp.

Mai dificil este când vreau să plec în vacanță. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le iau cu mine. Nu știu după ce criterii iși fac barbații bagajul pentru călătorie, dar mie îmi este foarte greu să nu plec cu 3 geamantane după mine.

Cînd mă pregătesc de călătorie, încerc să iau în calcul toate aspectele, unde o să merg, cu cine, cum va fi vremea etc.  Ar fi extrem de simplu dacă în geamantan ar trebui sa pun doar haine, dar sunt o multime de lucruri pe care trebuie să le iau cu mine atunci când plec.

Am nevoie de cel putin 2 rochii, 3 fuste, 2 sau 3 perechi de pantaloni, foarte multe tricouri și bluze, costum de baie (daca este cazul, 2 sau 3)  plus pantofi cu toc, balerini, probabil cizme. Trusa de make-up ocupă și ea foarte mult spatiu, cu toate că nu folosesc  decât  puțin rimel sau ruj. Iar toate astea, atunci când le îmbrac trebuie să le asortez cu cel puțin o bijuterie. Toate astea trebuie să le iau cu mine, altfel nu pot să plec. Deja probabil vă gandiți că sunt nebună, dar garantez că nu sunt singura care are nevoie de 3 trolere  când pleacă in vacanță.

Trebuie să mulțumim totuși celui care a inventat gențile mari, foarte mari. Nu poți să pleci în concediu, la plajă cu o sacoșă de rafie, nu? Pe mine m-ar încânta foarte tare să am un troler (sau mai multe) de la American Tourister. Sunt  încăpătoare, elegante și usor de manevrat atunci când iei cu tine jumatate din dulapul cu haine. Dacă vrei să faci o femeie fericită, ofera-i un dulap foarte mare, multă dragoste și genți de voiaj care să o facă să uite ca nu o duci în Bora Bora ci la Marea Neagră. American Tourister le gasiți în Hipermarketurile Real. Se apropie vacanța de iarna, deci trebuie să vă grabiți.

Articol participant la concursul Superblog.

3 thoughts on “Plecăm în vacanță?

  1. Vai, și eu trebuie neapărat să-mi asortez bijuteriile cu ținuta! În special cerceii, am zeci de perechi și de obicei car după mine o borsetă plină de ei atunci când merg în concediu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s