Alexandre Desplat si Asus N

Sunt un copil născut după ’90, așadar pot spune că sunt bucuroasă  că la TV am prins și altceva decât politică, emisiuni ce vor să ne îndobitocească, unde prezentatorii au asistente mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate iar subiectele dezbătute nu fac 2 bani.  Am crescut fericită, departe de internet, calculator și telefon mobil. Timpul trece și nu putem rămâne veșnic copii, acesta ne schimba gandurile, ideile, hobby-urile.

Nu am avut mereu ce mi-am dorit, dar mereu am avut parte de lucruri deosebite. În clasa 11-a de liceu, sora mea mi-a adus împrumut de la una din colege primul volum din seria ”Harry Potter”. Chiar și după 10 ani, Harry Potter continuă să rămână în topul preferințelor mele. Atât mie, cat și altor copii de vîrsta mea, ne-a marcat copilăria.

Ori de câte ori ascult melodiile  compuse de John William, Nicolas Hooper sau Alexandre Desplat gândul îmi zboară mereu la copilărie. Este practic imposibil să uit cât de entuziasmată am fost când am văzut primul film, dimineața de Crăciun nu se compară cu momentul acela. Ultimul film m-a făcut să trăiesc atât de intens ultimii ani, încat nu mi-am putut opri lacrimile. Filmul l-am văzut la cinema și mi-a plăcut enorm faptul că sunetul se auzea din toate parțile.

Din cei 3 compozitori, preferatul meu este Alexandre Desplat. Prin melodiile lui acesta pune punct celui mai frumos capitol din viata noastra. De fiecare data cand îi ascult melodiile, mai multe emotii mă încearcă. Încă nu știu dacă trebuie să mă bucur pentru că el este cel care ne spune că e momentul să ieșim de sub aripa protectoare a părinților și să înfruntăm lumea sau să fiu tristă pentru că a pus capăt la tot ceea ce noi am crezul în ultimii 10 ani.

Sunt sigură că sistemul audio Bang & Olufsen ICE Power cu care este dotat laptopul Asus N 55SF dar și Asus N 75 SF, vor face coloana sonoră a seriei să sune absolut superb. Laptopurile au câte un subwoofer extern pentru un bas desăvârșit.

Asus N 55SF

Acestea sunt dotate cu tehnologia SonicMaster, procesoare Intel Sandy Bridge-Core i 5 și Core i 7, memorie RAM DDR3 pînă la 8 GB și plăci video Nvidia GeForce  GT 555M cu 1 sau 2 GB RAM.  Nu puteau lipsi porturile USB 3.0 (2) USB 2.0, cititorul de carduri și portul de alimentare.

Asus N 55 SF

Capacitatea de stocare este de până la 750 GB și se face cu o viteză de 5400 rpm, respectiv 7200 rpm. Cel care a creat designul acestei ”bijuterii” este David Lewis.

Sunt sigură că și ceilalți fani ai lui Alexandre Desplat vor găsi aceasta jucarie la fel de interesantă și nu vor pune la îndoială performanța Asus.

Articol participant la concursul SuperBlog2011.

2 thoughts on “Alexandre Desplat si Asus N

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s