Toamna se numara…

…concursurile. Sau probabil cartile pe care profesorii te obliga sa le citesti. In liceu stiu ca am avut multe carti de citit, dar era mult mai placut sa “incalci regula” si sa mergi la biblioteca, sa-ti alegi un roman de dragoste, sa-ti pui castile in urechi, muzica sa cante iar tu sa te pierzi printre randuri. La facultate nu stiu cum va fi, dar sunt aproape sigura ca si aici voi incalca “regula”. Bibliophile Mystery ofera o carte “Sexy si de-a dreptul seducatoare…O carte care iti rascoleste toate simturile“(Melissa de la Cruz), pe care tare mult mi-as dori sa o am in geanta in drum spre facultate.

De curand, am fost la tara unde am biblioteca pentru a-mi mai lua niste carti, am citit cam tot ce aveam pe acasa. Dar cum ispita este la tot pasul, am trisat si am incepu sa citesc (din nou:D )Harry Potter, de data aceasta varianta in engleza. Numai ca atunci cand iti e lumea mai draga, trebuie sa pleci la serviciu, unde trebuie sa-ti ocupi timpul cu ceva.

Sunt un mic bookworm, iar cand voi termina cartile aduse de acasa, nu voi mai avea ce citi. Asa ca m-am gandit sa particip la concursul initiat de cei de la Device.ro. Premiile sunt foarte atragatoare: tricouri, un rucsac pentru laptop, kit-uri Asus, mouse, tastatura si chiar un laptop, care mie mi-ar permite sa-mi port cartile cu mine oriunde merg. Cine stie, poate norocul imi surade de data asta si voi castiga.

Concursul se incheie pe 30 septembrie, asa ca trebuie sa va grabiti. Tot ce trebuie sa faceti e sa va abonati la 2 newslattere si sa dati like pe pagina lor de Facebook. Bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s