Fericirea e unicul scop in viata?

Not having anything might be the best thing. You suffer more when you have desire and hope for things that won´t happen.” ~> de la afirmatia asta a pornit o discutie pe FakeBoobs Facebook despre scopul oamenilor in viata.

Eu zic ca fericirea e singurul lucru pentru care traiesti.  In final, toate actiunile tale au ca rezultat fericira. Lucrezi pentru bani, banii te fac fericit atunci cand iti indeplinesti dorintele materiale cu ei. Persoana pe care o iubesti te face fericit, sexul te face fericit si exemplele pot continua.

Ea ma tot contrazice, spune ca fericirea nu e singurul motiv pentru care traiesc oamenii. Daca nu traiesti sa fii fericit, de ce traiesti? Care-i scopul in viata daca nu fericirea?

E adevarat ca uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dar in final, fericirea e scopul. Sau eu iar traiesc in copac?

Love the song ❤

15 thoughts on “Fericirea e unicul scop in viata?

  1. Nope, you’re right. Toate lucrurile ”bune” duc la fericire, iar pe cele ”rele”, care nu ne duc acolo încercăm sa le îndepărtăm. So, cam da, toți căutăm fericirea..

  2. Fericirea, da. Chiar dacă unii nu încadrează în categoria asta decât nunta, botezul şi prima, mie mi se pare că lucrurile cele mai mici aduc fericire: gustul unei cafele, întâlnirea cu un prieten, un buchet de flori…

  3. O parere personala pot spune ca se aseamana cu a ta…acum depinde cum se simte fiecare fericit…Poate unii se simt fericiti cand au bani sau cand fac sex sau cand isi cresc nepotii sau cand stau cu familia s.a.

  4. mai grav este cand fericirea unora se regaseste in ganduri patologice si voluntar sau involuntar afecteaza vietile celor din jur la modul ireversibil..mdap.. fericriea.. la dracu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s