Prost sa fii…

…dar sa-ti revii. Si uite domn’ Radu ca am ajuns la vorbele dumneavoastra. Poate ca cele 10 luni petrecute impreuna, in fiecare joi si marti nu au fost in zadar. Cum s-a intamplat sa va dau dreptate si sa va citez pe blog? Pai se pare ca nu-i suficient sa dai o data cu capul de tavan, tre’ sa te lovesti si a doua oara sa ca-ti dai seama ca esti dobitoc (in cazul meu, dobitoaca).

De ce spun asta? Pai, eu de felul meu sunt o persoana sociabila, imi place sa-mi fac prieteni, sa vorbesc cu ei, sa mergem sa ne plimbam s.a.m.d. Mai am si momente in care sunt emo, dar imi revin rapid. Si cum imi place mie sa fiu prietenoasa cu toata lumea, nu-mi dau seama cand oamenii nu vor sa-mi fie prieteni la randul lor.

Hai, ca prima data nu-ti dai seama, ca ai capul plin cu stelute verzi (cine o cunoaste pe Luna Lovegood stie despre ce vorbesc :p) dar atat de prost sa fi sa nu-ti dai seama nici a doua oara ca ei chiar nu vor sa fie prieteni cu tine? Poate esti o fire anitpatica, curioasa si bagacioasa, te-ai gandit si la asta? Uite ca nu, dar niciodata nu e prea tarziu.

Mereu am crezut ca sunt o fire placuta si cand aflu ca oamenii nu ma plac devin emo. Stiu ca nu poate sa te placa toata lumea, dar totusi….credeam ca sunt simpatica :(.

8 thoughts on “Prost sa fii…

  1. Ca nu iti dai seama ca esti placuta e una, dar sa`ti dea de inteles ca ai fi, e alta. Nu`mi plac oamenii astia care nu stiu sa zica in fata. urat urat

  2. Și simpaticul ăsta e relativ… pentru cineva ești, pentru altcineva nu.
    Ideea e că până nu „înveți” să nu te mai stresezi pentru părerea altora, lucrurile astea te vor deranja.
    Trebuie doar să încerci să te înconjuri doar de oameni care te plac… în mare partea a timpului; că măcar îți vor îmbunătăți dispoziția atunci când te superi că alții nu te plac.

  3. Intotdeauna vor exista oameni care nu te vor placea. Nu ar trebui sa te intereseze asa mult parerea oamenilor.. Si asta vine de la o tipa pe care nu o place foarte multa lume si care nu a tinut niciodata cont de parerea celor din jur. 😉

  4. Da, exact. Mai bine sa incercam sa fim inconjurati de oameni placuti si sinceri, de prieteni in adevaratul sens al cuvantului. Stii vorba aia: daca rudele nu ni le putem alege, sa facem acest lucru macar in cazul prietenilor.

  5. Tu cine vrei să te placă? 🙂 Dacă ai câteva persoane apropiate ție atunci nu te mai agita pentru ceilalți. Eu nici nu vreau să fiu plăcut tuturor.

  6. se poate mult mai grav..ca iubitul tau sa se certe cu fratele lui fiindca ala nu te place pe tine..si sa nu-si mai vorbeasca, stiu din experienta..lumea e proasta bre, nu incerca sa o intelegi si nici sa nu-ti pese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s