Obsesii

….am ramas fara obsesii. Poate pare ciudat, dar eu mereu am avut un obiect sau o persoana care sa ma obsedeze pentru o scurta perioada de timp. Ultima a fost un EL, pana am realizat ca i-am acordat prea multa atentie, prea mult timp.

Fara o astfel de obsesie ma simt goala, macar ele imi aduceau zambetul pe buze…Desi, daca ma gandesc mai bine, am o mica obsesie :D. Vreau o pereche de pantofi, pentru care trebuie sa economisesc pana la primavara, salariu meu pe o luna nu e suficient ca sa-i pot cumpara (lucrez part-time).

Costa 160 $ si imi plac la nebunie. Nu prea port tocuri de obicei, dar pentru astia as suferi vreo cateva zile. Ultima data cand am purtat tocuri a fost la banchet, cand am venit desculta acasa si 3 zile m-au durut picioarele….dar a meritat:D. Baba sufera la frumusete.

Si daca tot am pomenit de frumusete, as cam vrea sa ma tund…am parul lung, afara e extrem de cald si trebuie sa il tin prins numai in coc, altfel nu il suport. Ieri mi-am pierdut elasticul si am crezut ca o iau razna cu el desfacut jumatate de zi. Aaaa…si ma fac iar roscata :D.

Va las acum sa ascultati “City life” ❤

12 thoughts on “Obsesii

  1. Ha, acum ca ai zis despre asta, imi dau seama ca si eu mereu, am o obsesie, ca sa ma tina ceva mereu in suspans. Neaparat, obligat fortat, am o melodie pe care o fredonez oricand. Normal, uneori mai schimb melodia. :))
    Sunt insa obsedata mai nou de pantofi cu toc, cu toate ca sunt destul de inalta; insa m-a lovit, asa deodata. Cat despre tuns.. of, am avut parul pana deasupra fundului si m-am tuns pana la urechi. De atunci(acum 3 ani) mai lung de umeri nu l-am avut si inca sufar si mi-e ciuda ca nu mai am rabdare sa`l las sa creasca. Sa nu faci aceeasi greseala! 😀

  2. Păi acuma se termină vara… mergea tunsul mai acum o lună două, dacă vrei de căldură doar. 😆

    Obsesii… mereu stă una la pândă să ne cuprindă. 😀

  3. eu am o obsesie nemarginita,imensa,fara limite…sunt obsedata de niste tenisi negri…dar ultima pereche a luato o ”inteligenta”exact cu cateva minute sa ii iau eu…si de atunci caut ca nebuna prin fiecare magazin…dar nicaieri…imi vine sa plang….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s