Imitaţie de dragoste?

De câteva zile tot vreau să scriu pe blog şi nu găsesc momentul oportun. În week’end am fugit din Bucureşti şi îmi pare foarte rău că am ratat blogmeetul, am înţeles că a fost frumos. Data viitoare, promit că voi fi prezentă.

De câteva zile mă gândesc la relaţii, nu sunt o mare cunoscătoare dar pot să’mi dau şi eu cu părerea despre relaţiile altora, nu? Să cunoşti persoana de lânga tine este foarte important, italienii spun că trebuie să mănânci un chintal de sare să ajungi să’ţi cunoşti cu adevărat partenerul.

Îmi place când văd îndrăgostiţi pe stradă, când îşi arunca priviri pline de dragoste,  se ţin de mână…şi cam atât. Nu îmi place în schimb când vad pe stradă persoane care mai au puţin şi sar unul pe celălalt, vorbesc şi râd zgomotos, se pipăie şi de aici lista poate continua. Nu cred că sunt singura care găseşte lucrurile astea nepotrivite în public.

Ce îmi displace şi mai tare, e atunci când o persoană sta cu cineva pentru anume beneficii de cele mai multe ori bani sau faimă (cunosc si astfel de persoane :P). Oare cum poţi să’ţi împarţi viaţa cu o persoană care te plictiseşte, o persoană pe care nu o placi? E ca şi cum ai mânca o mâncare care nu iţi place, doar pentru că ” aşa se poartă”.

Sper să rămân toată viaţa cu ideile mele, să nu mă schimb între timp. Eu nu vrea niciodată să depind de banii altcuiva, de banii unui bărbat. E cu totul o altă satisfacţie când ai banii tai şi nu te întreabă de ce ţi’ai mai cumpărat încă o pereche de pantofi când deja ai 5. Şi nici nu aş vrea locuiesc cu altcineva, eu îmi sunt de ajuns pentru moment :).

Încă un lucru pe care nu îl înţeleg – cei care locuiesc împreună, lucrează împreună şi se ţin unul după fundul altuia. Aş tâmpi să îl văd în fiecare moment al zilei în coasta mea. Distanţa face bine,ea este cea care este vinovată pentru aşa numitul ”dor”.  Când îi mai spui ”îmi e dor de tine” dacă sunteţi împreuna 24/24?

Titlul e inspirat de aici

11 thoughts on “Imitaţie de dragoste?

 1. word!
  sunt de acord cu tine in toate privintele, chiar si la faza cu locuitul impreuna, desi acolo as putea spune ca locuind impreuna poti cunoaste un om mai bine, oamenii se comporta altfel acasa decat in public…asta ar putea fi de ajutor, mai ales daca relatia este/ai vrea sa devina una serioasa!

 2. Ehe, cu locuitul impreuna nu vei sti pana nu vei fi pusa in fata faptului implinit. Noi avem un an de zile impreuna, locuind impreuna, dar nu ne vedem 24 din 24 pentru ca lucram. Vorbim jumatate de ora dimineata si o ora seara, ne simtim lipsa chiar si dupa un an.
  Acum depinde de fiecare relatie in parte. Lucrand amandoi fiecare isi cumpara ceea ce doreste. Totul se vorbeste si se clarifica, atunci cand exista o disputa, dar totul e mai frumos in 2. Luptand pentru un viitor impreuna, sustinandu’se unul pe celalalt, imbarbatandu’se unul pe celalalt, totul devine posibil.
  One day you will remember my words 😉

  • @ Roscata, depinde foarte mult de omul de langa tine si de relatia voastra. Daca stie sa ma faca sa rad 24 din 24, atunci e perfect. Si da, o sa ajung la vorbele tale mai devreme sau mai tarziu:D

  • De acord cu Roscata. Eu am locuit cu prietenul meu ocazional, cate o saptamana sau o luna. Dar a fost foarte frumos si deloc sufocabil! Cand a trebuit sa revenim la casele noastre, ne-a fost foarte greu sa nu ne mai trezim impreuna in fiecare dimineata :(.

 3. Sunt de acord cu tine in privinta celor care exagereaza cu dragostea in public, sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa traiesti pe banii cuiva , insa nu prea sunt de acord cand vine vorba de statul aproape unul de altul te contrazic . La noi au trecut 3 ani si cu toate ca ne vedem destule ore pe zi cand ajung de la munca acasa parca nu-mi este de ajuns..plus nu-mi mai place sa dorm singura.

 4. Nu-mi place să văd exces de… dragoste şi de zel în public. Brrr, chiar şi acum îmi vine în minte un cuplu dintr-un autobuz plin prins în trafic… să zicem doar că dacă cineva avea o cameră de filmat, scotea bani buni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s