Amintiri din copilarie #1

Mi-a fost dor de blog, tare tare dor. Cum nu am mai pus de mult intrebari -mai mult sau mai putin iesite din comun-m-am gandit ca nu e timpul pierdut si in timp ce scriam, mi-am adus aminte de toate poreclele mele. Cand stateam la tara, vanzatorul de la magazin imi spunea Gumita :), pentru ca ma duceam la magazin doar pentru guma de mestecat ( Turbo si mai erau unele rotunde, rosii…yummy yummy). Nenea si acum imi spune asa:).

Acasa mi se spunea Prichi(ndel) :)…probabil pentru ca eram mica, grasa si mergeam ca o rata:)). Aaa, si Gropita (cei care ma cunosc personal stiu de ce:D). Apoi, in clasa 10, unul dintre colegi mi-a spus Ciupercuta, pornind de la poezia Riga Cripto si Laur Balaur :d. Acum, am ramas Veve(rita) pentru majoritatea. Voi, ce porecle ati avut/ aveti? Nu va sfiiti sa le impartasiti :D.

7 thoughts on “Amintiri din copilarie #1

  1. Yoyo… totul a pornit prin clasa a 5-a sau a 6-a… când un coleg mi-a spus yoyo. Nu ştiu de ce, nu eram înnebunită după jucărie, nici nu eram fan hip-hop yo yo yo… 😀 De atunci toţi prietenii mi-au spus yoyo, până şi profesorii din liceu mă strigau aşa. Tata îmi spune Ionuţ, probabil pentru că şi-ar fi dorit un băiat. Mama mă strigă Nela, Neluca, Neluţa şi alte Neluri :))
    Pentru colegii de facultate am rămas Ionela. Iar pe plaiurile virtuale las parfumul meu de scorţişoară 🙂

    P.S: Te aşteaptă un soi de leapşă la mine pe blog: http://parfumdescortisoara.blogspot.com/2011/06/celmaitu-al-meu.html

  2. Mie mi se pare că cea mai potrivită pt tine era Gropiță 🙂 Eu am avut de-alungul timpului crevete, vacă, mu, milka, cow, milkyway, fulga și abia mai apoi creve. Au mai existat unele așa mai personale ca ratatouille, pitic și acum cineva îmi spune urâtule :))

  3. Pffff, nu pot sa spun ca am avut porecle 😕 ( da, cam sad, stiu ). Doar Dana, Suri, Habiba ( din partea prietenelor mele ), Pisi, Gherghina, Principesa ( astea asa de siropoase doar din partea mamei pot veni ) etc etc. Cred ca pentru fiecare persoana in parte reprezentam ceva relativ diferit, de-asta si nevoia de apelative personalizate. Ah, si ca sa nu uit, in 1-4 eram Mitzi :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s