E nevoie de scântei?

Cât de mult contează ”scânteia” la începutul unei relaţii, fluturii din stomac? Eu am încercat şi nu am putut să fac lucrurile să meargă. Poate am greşit undeva, poate nu am ştiut eu cum să procedez în astfel de situaţii.

5 thoughts on “E nevoie de scântei?

  1. Contează foarte mult. Chiar dacă nu e din secunda 1, tot trebuie să existe la începutul relației. De exemplu ai primele întâlniri de cunoaștere… dacă totul merge 2 sau 10 întâmplări plan, numai există înțelegere, comunicare… rămân cei doi prieteni, amici, cunoscuți. Dacă apare scânteia, se merge pe relație.
    Până la urmă tocmai scânteia aia face diferența dintre simplu cunoscut sau amic și iubit.
    Dacă nu apare imediat, asta e rămâi în relații amiabile cu persoana până apare. Dar dacă vezi totuși că nu apare. E păcat să începi relația fără scânteie. Cealaltă persoană se poate entuziasma, îndrăgosti din ce în ce mai mult… iar tu să nu realizezi decât că nu o să apară niciodată și vrei asta. Și pornești în căutarea ei, lăsând în urmă o relație greșită și o persoană cu sufletul rănit.

  2. Scanteia este foarte importanta la inceputul unei relatii. Daca ea nu apare, la fel cum spunea si DianaEma nu are rost sa continui deoarece unul va iesi cu inima franta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s