17 thoughts on “Pro sau contra?

 1. Hmmm… Sincer sunt “Pro”, indiferent de tipul de relatie. De ce? Lista e lunga, dar adevarul este ca lista este una destul de “realista”.

 2. eu sunt contra homosexualitatii de orice tip ce mi-e ca-s barbati sau femei… e drept ca e mai putin deranjant cand doua tipe se saruta sau mai stiu eu. Dar din punct de vedere etic, moral si alte alea e acelasi lucru.
  Oricum ele sunt cu doar suntem cele mai bune prietene hai sa invatam sa sarutam mai bine!:)) de mici se invata asa.
  E strict treaba fiecaruia, doar ca ar fi mai placut sa fie mai decenti ca eu nu ma duc sa fac mars si scandal ca vreau drepturi cand astia vor privilegii(ma refer aici la toate minoritatile nu doar la cele sexuale)!

 3. Sunt de acord atat cu relatiile dintre doua femei, cat si cu cele dintre doi barbati. Motivu’-i simplu: fiecare are dreptul sa iubeasca pe cine vrea. Sau pe cine alege inima…

  • Vezi ca aici ti-o intorc de nu te vezi:)), daca sunt unii oameni cu probleme la cap, cum sunt si astia homo(femei sau barbati), de iubesc niste animale!?
   Daca inima lor a ales asta, te-ai impotrivi…? bine e ceva tras de mot dar sa vezi cum ar sari oamenii daca niste “iubitori de animale” le-ar iubi prea intens!

   • Nu vad legatura dintre relatiile intre oameni de acelasi sex si zoofili. Credeam ca vorbim strict despre relatii … intre oameni…

   • pai cum ai putea sa ii spui mama unui barbat?… daca se legalizeaza adoptiile la “familii de gayse” mi se pare o atrocitate.

   • Nu are legatura sexul cu animale cu sexul cu 2 fiinte umane care consimt acel lucru, si nu era vorba de adoptii, ci de relatii intre 2 femei.Si oricum majoritatea femeilor sunt atrase de alte femei, chiar daca recunosc ori constientizeaza sau nu.

   • @ Pato Tot nu ai dat o explicatie pentru legatura dintre zoofili si relatiile intre persoane de acelasi sex, fie barbati, fie femei.
    Nu vad unde-i atrocitatea atata timp cat copilu’ e sanatos, fericit si ingrijit. Mi se pare o atrocitate o familie constituita din sot, sotie si copil, unde copilul este abuzat si agresat. Mi se pare o atrocitate sa-ti infometezi copilu’, sa-l privezi de educatie, sa-l maturizezi inainte de termen. Astea mi se par mie atrocitati, nicidecum faptul ca ar avea doua mame sau doi tati care sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca.

 4. @Pato Basil
  lol. daca doi barbati adopta un copil nu-i spui unuia mama, ii spui amandurora tata. asta e singurul comentariu pe care ti l-am citit, dar sincer, daca n-ai destula logica incat sa deduci asta nici n-o sa ma obosesc sa mai citesc altceva sau sa te combat.

  pe subiect, sunt, in mod evident, pro; cum spunea si Andera, indiferent daca relatia e intre doua femei sau doi barbati.

 5. Fiecare e liber să facă ce vrea cu viaţa lui dar eu cred că aceste femei nu sunt întregi la minte..sau poate aşa s-au născut..Sincer nu pot spune că sunt pro…dar nici contra..îmi e foarte greu să aleg.

 6. CONTRA = nu pot avea copii. Daca adopta copilul ala nu va creste intr-o familie normala si va crede si el la randul lui ca este bine sa faca asa.

  Si din alt punct de vedere, adoptiile s-ar face in functie de cupluri: gay – baieti, lesbi – fete. Si s-ar mari implicit si numarul de cupluri gay din tara/regiunea respectiva.

  Sunt total impotriva!

 7. PRO, daca am floricele si Cola langa mine.:D
  Lasand gluma la o parte, fiecare e raspunzator pentru propria-i fericire. Asadar, whatever makes you happy…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s