A venit vara!

Uite că a venit şi vara şi cei care toata iarna s’au plâns de zăpadă şi frig acum cred că sunt în culmea fericirii. Mie nu îmi place vara, judecaţi’mă dar ăsta este adevărul. Nu îmi place vara, m’aş mulţumi cu 2 săptămâni de soare ca să merg la mare, în rest prefer de 1000 de ori toamna sau primavara. Nu e nici foarte frig, nici foarte cald.

Trebuie să justific şi de ce nu îmi place, nu? Păi, e foarte cald, mai ales în Bucureşti (şi jumatate de vara sunt nevoită să o petrec aici), trebuie să’ti pui haine subţiri, nu mai poţi să mergi pe stradă în blugi şi teneşi pentru că leşini. Pantalonii scurţi, fustiţele şi tricourile decoltate…nu’i chiar ceea ce port eu de obicei. Sunt complexată de corpul meu, probabil aş putea trece peste asta, dar nu îmi place să port astfel de articole vestimentare, i feel naked.

Transpiri ca un porc şi miroşi ca doi, ceea ce face transportul în comun de 10 ori mai neplăcut, păsăricile şi zmeii scot capul din vizuină şi ies în faţa blocului unde sperg seminţe şi vorbesc tare. Iar dacă ai ghinionul să locuieşti la etajul 8 şi să nu ai aer condiţionat, atunci sigur vara e anotimpul tau preferat.

5 thoughts on “A venit vara!

 1. Am fost şi eu vara trecută în Bucureşti, şi e mult mai cald acolo, decât în orăşelul meu mic. Şi pe tramvai am crezut că mor.
  Nici eu nu mă dau în vânt după vară, dar nu mă deranjează tare. :]

 2. Și de ce nu încerci alte articole vestimentare?
  Acele rochii maxi din materiale vaporoase, fuste și bluze acoperitoare din in, prin care se respiră foarte bine.
  În țările cu călduri mult mai mari decât la noi, nu o să vezi oameni dezbrăcați, ci acoperiți bine în materiale vaporoase. 😀

 3. Pingback: Ruga mea a ajuns la cer | All about Giulia ♥

 4. Vara nu-mi place nici mie. Ador iarna, ador toamna si primavara – ador muntele si florile cu coloritul lor superb.
  Dar nu e despre ce-mi place mie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s